CMS-System

– Uppdatera min hemsida själv? Nej, det kan jag inte!

Jodå, med ett CMS verktyg kan alla, som någon gång använt Word eller skickat ett e-brev, förändra innehållet på sin hemsida. Du behöver inte oroa dig att det skall vara för svårt, du behöver inte veta något om HTML, CSS eller någon annan webbutvecklingsteknik, bara kunna skriva text och placera ut bilder efter ditt tycke.

CMS står för Content Management System, vilket ofta översätts till svenska som innehållshanteringssystem eller publiceringssystem. Det är som det låter, ett verktyg för att hantera innehållet på din hemsida.

Vi på Yamito har valt att arbeta med ett av världens mest spridda publiceringssystem, WordPress.

”WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det perfekta verktyget för privatperson som företag.”  (http://sv.wordpress.org/, 2011-05-10)

Specialanpassade teman

WordPress är mycket rikt och mångsidigt verktyg, t.o.m. så stort att det kan vara lite svårt att komma igång med. Därav har våra tekniker tagit fram ett specialtema som i grunden förenklar och förändrar funktionen hos WordPress samtidigt som vi behåller mångsidigheten och expanderbarheten. Detta tema specialanpassar vi sedan, i ett för varje kund unikt webbutvecklingsprojekt, att passa just dina behov. Du behöver varken göra avkall på snygg design, rik funktion eller bra innehåll för att kunna använda Yamito WordPress CMS.

Introduktionsutbildning

Du får alltid en introduktionsutbildning via telefon i samband med att vi levererar din nya hemsida med Yamito WordPress CMS. Till din hjälp och stöd har du också manualerna du kan ladda ned på vår supportsida.

Kontakta oss för mer information och priser.

 

yamito_full_tabs_12

    Ditt namn *

    Ditt telefonnummer *

    Din epost *

    Ämne *

    Meddelande *