Uppdateringar

I flera av våra avtal ingår vår hjälp med uppdateringar av er hemsida. Önskar ni få hjälp med en uppdatering/förändring av er hemsida ber vi er följa instruktionerna nedan. Skicka in ny text & bild tillsammans med kortfattade instruktioner i ett e-postmeddelande till oss på adressen support@yamito.se. Vi tittar igenom materialet och återkommer till er vid eventuella oklarheter. Texter skickas direkt i mailet eller i en fil från Word- eller liknande ordbehandlingsprogram. Faxade, handskrivna eller utskrivna texter godkänns inte. Bilder skickas som separata filer – ej infogade/inklistrade i dokument. Bilderna bör vara i formaten PNG, JPG eller GIF. PSD och EPS tar vi också emot.

Frågor & svar om uppdateringar

Jag har skickat in uppdateringar till er enligt instruktionerna ovan, hur lång tid dröjer det tills det är ändrat på min hemsida?
Oftast sker förändringarna redan inom ett par dagar från dess att materialet skickats in till oss, men för att vara säker på att just er uppdatering blir gjord i tid ber vi er skicka in uppdateringen i god tid.

Jag har skickat in uppdateringsmaterial som jag sen fått komplettera. När blir uppdateringen av min hemsida klar?
Om materialet som skickats in är otydligt eller bristfälligt plockas uppdateringen ut ur produktionsledet och vi kontaktar er med vidare instruktioner eller frågor. Först när materialet är komplett placeras det i produktionkön igen.

 

yamito_full_tabs_12

    Ditt namn *

    Ditt telefonnummer *

    Din epost *

    Ämne *

    Meddelande *